Lachgas Tanks Amsterdam

€60

Corona crisis prijs

Lachgas Tank - Lachgas Koerier Amsterdam

2 Kilo Lachgas Tank

2.0 KG  //  Circa 250 ballonnen  //  €30 borg

Ben je op zoek naar een Lachgas Tank in Amsterdam en omstreken? De Lachgastaxi levert deze 24/7 binnen no-time bij jou aan huis. Deze Lachgas Tank van 2 Kilo is het instapmodel die geschikt is voor een leuk feestje. De Lachgas Cilinder bevat een inhoud van 2 Kilo zuiver Lachgas die goed is voor 250 kleine of 125 grote Lachgas ballonnen. Een Lachgas Tank is eenvoudig te gebruiken!

€100

Corona crisis prijs

Lachgas Amsterdam - Lachgas Tank 4 kilo

4 Kilo Lachgas Tank

4.0 KG  //  Circa 500 ballonnen  //  €50 borg

Ben je van plan om wat langer door te feesten met Lachgas Amsterdam in het gezelschap van meerdere personen? Dan is deze Lachgas Tank van 4KG zuiver Gas hiervoor uitermate geschikt. Met deze inhoud heb je een goede hoeveelheid Lachgas ter beschikking om jouw feestje compleet te maken! Deze Lachgas Tank bevat een inhoud van 4 Kilo Lachgas die goed is voor 500 kleine of 250 grote ballonnen. Wij bezorgen 24/7 een Lachgas Tank in Amsterdam en omstreken.

€150

Lachgas Amsterdam

De Lachgas Taxi - Lachgas Tank 7,5KG

7,5 Kilo Lachgas Tank

7.5 KG  //  Circa 930 ballonnen  //  €80 borg

Wilt u een lachgas tank in Amsterdam en omgeving bestellen? De Lachgastaxi levert deze doorgaans binnen 30 minuten aan huis. Deze lachgas tank van 7,5 KG is buitengewoon geschikt voor huisfeestjes of afterparty’s met meerdere personen. De lachgas cilinder bevat een inhoud van 7,5 kilo zuiver N20 gas die goed is voor 930 kleine of 465 grote lachgas ballonnen. De lachgastanks zijn gemakkelijk te gebruiken!

€200

Corona crisis prijs

De Lachgas Taxi - Lachgas Tank 10KG

10 Kilo Lachgas Tank

10.0 KG  //  Circa 1240 ballonnen  //  €80 borg

Bent u van plan om een groot feest te houden met veel mensen en wilt u lachgas bestellen? Dan is deze lachgas tank van 10 KG 99,9% zuiver foodgrade gas hier uitermate geschikt voor. Met deze inhoud bent u er straks zeker van dat u genoeg lachgas ter beschikking heeft om het feest voor iedereen compleet te maken! Deze lachgas tank bevat een inhoud van 10 kilo zuiver N20 gas die goed is voor 1240 kleine of 620 grote ballonnen.

€7.50

De Lachgas Taxi - Stevige Losse Lachgas Ballonnen

Stevige ballonnen

Stevige lachgas ballonnen – 30 cm – 100 stuks

Wij leveren gratis grote stevige lachgas ballonnen in Amsterdam en omstreken als u een bestelling bij ons doet. In combinatie met lachgas tanks is het wel altijd handig om groots in te slaan met ballonnen. Zo weet u zeker dat iedereen voorzien is van schone grote ballonnen. Vooral handig bij feestjes met meerdere personen. De Lachgastaxi verkoopt een zak stevige ballonnen met 100 stuks. Altijd handig!

Lachgas Tank bestellen Amsterdam

Zin om te spacen? Bestel je lachgas tanks bij De Lachgastaxi van Amsterdam en omstreken. Wij hebben verschillende soorten lachgas tanks. Jij belt, wij bezorgen. Gas erop!

× Wat wil je vandaag bestellen?

Vertrouwd, snel en altijd bereikbaar!