Lachgas Tanks Amsterdam

€70

Lachgas fles

Lachgas Tank - Lachgas Koerier Amsterdam

2 Kilo Lachgas Tank

2.0 KG // Circa 220 ballonnen // €0 borg

Ben je op zoek naar een 2 kg Lachgas Tank in Amsterdam en omstreken? Lachgastaxi Amsterdam levert deze 24/7 binnen no-time bij jou voor de deur! Deze Lachgas Tank van 2 kilo is het instapmodel die geschikt is voor een leuk feestje. De Lachgas Cilinder bevat een inhoud van 2 kilo zuiver Lachgas die goed is voor 220 kleine of 110 grote Lachgas ballonnen. Een Lachgas Tank is eenvoudig te gebruiken!

€130

Lachgas fles

De Lachgas Taxi - 4 KG Lachgas Tank Amsterdam

4 Kilo Lachgas Tank

3.5 KG // Circa 385 ballonnen // €0 borg

Ben je van plan om wat langer door te feesten in het gezelschap van meerdere personen? Dan is deze Lachgas Tank van 4 kg zuiver Gas hiervoor uitermate geschikt. Met deze inhoud heb je straks een goede hoeveelheid Lachgas ter beschikking om jouw feestje compleet te maken! Deze Lachgas Tank bevat een inhoud van 3,5 kilo Lachgas die goed is voor 385 kleine of 190 grote ballonnen. 24/7 bezorgservice voor een Lachgas Tank in Amsterdam en omstreken!

€150

Uitverkocht

De Lachgas Taxi - Lachgas Tank 10KG

7,5 Kilo Lachgas Tank

7.5 KG // Circa 825 ballonnen // €80 borg

Wil je een Lachgas Tank in Amsterdam en omgeving bestellen? De Lachgastaxi levert deze doorgaans binnen 25 minuten aan huis. Deze Lachgas Tank van 7,5 kg is buitengewoon geschikt voor huisfeestjes of afterparty’s met meerdere personen. De Lachgas Cilinder bevat een inhoud van 7,5 kilo zuiver N20 Gas die goed is voor 825 kleine of 410 grote Lachgas ballonnen. De Lachgastanks zijn gemakkelijk te gebruiken!

€225

Actieprijs

De Lachgas Taxi - 10 KG Lachgas Tank

10 Kilo Lachgas Tank

10.0 KG // Circa 1100 ballonnen // €0 borg

Ben je van plan om een groot feest te houden met veel mensen en wil je Lachgas bestellen? Dan is deze Lachgas Tank van 10 kg 99,7% zuiver Gas hier uitermate geschikt voor. Met deze inhoud ben je er straks zeker van dat je genoeg Lachgas ter beschikking hebt om het feest voor iedereen compleet te maken! Deze Lachgas Tank bevat een inhoud van 10 kilo zuiver N20 Gas die goed is voor 1100 kleine of 550 grote ballonnen.

€10

De Lachgas Taxi Latex XL Ballonnen Zwart Amsterdam

Zwarte ballonnen

Grote Lachgas ballonnen – 30 cm – 100 stuks

Lachgastaxi Amsterdam levert GRATIS grote en stevige Lachgas ballonnen als je een bestelling plaatst. In combinatie met Lachgas Tanks is het wel altijd handig om groots in te slaan met ballonnen. Zo weet je zeker dat iedereen straks voorzien is van schone grote ballonnen. Vooral handig op feestjes met meerdere personen. De Lachgastaxi verkoopt een zak grote Zwarte ballonnen met 100 stuks. Altijd handig!

Lachgas Tank bestellen Amsterdam

Zin in een gezellige avond of een klein huisfeestje? Bestel je Lachgas Tanks bij Lachgastaxi Amsterdam. Je kan uit verschillende soorten Lachgastanks kiezen. Jij belt en de Lachgaskoerier komt het bezorgen. Gas erop!

Logo Lachgastaxi Amsterdam Wit

Betrouwbaar, snel en altijd bereikbaar!