Lachgas Patronen Amsterdam

€35

Doos Lachgas Patronen Hendi - 600px

Wegwerp fles €70

Lachgas patronen – 50 stuks

Op zoek naar Lachgas Patronen in Amsterdam? Dan ben je hier op het juiste adres. Elk slagroompatroon bevat 8 gram N2O Gas. De volgende merken slagroompatronen worden hier geleverd: Mosa, Kayser, Liss, ISI of Hendi. Dit zijn volgens de wet goedgekeurde Europese topmerken. Bij het bestellen van een doosje Lachgas Patronen krijg je GRATIS ballonnen in Amsterdam en omstreken.

€10

De Lachgas Taxi - Luxe Lachgas Cracker Anti vries rubber

Beste kwaliteit!

Luxe Lachgas Cracker – Anti vries rubber

Op zoek naar een voordelige oplossing voor het klaarmaken van Lachgas ballonnen? Dan wordt het aangeraden om de Luxe Lachgas Cracker te nemen. Deze premium Lachgas Cracker is voorzien van een rubberen grip laag waarbij je meer grip hebt op de Cracker én geen last meer hebt van een bevroren metalen Cracker. Een prima alternatief! Het gebruik van een Lachgas Cracker is heel eenvoudig.

€30

De Lachgas Taxi - Lachgas Slagroomspuit

Uitverkocht

Lachgas Slagroomspuit

Geen Lachgas slagroomspuit in huis? Geen paniek! Deze kunnen ook geleverd worden. Om het Lachgas vanuit de Patronen in de ballon te krijgen is een Lachgas slagroomspuit nodig. De Lachgastaxi van Amsterdam en omstreken levert de beste kwaliteit slagroomspuiten en gaan lang mee. Door middel van de slagroomspuit kunnen de ballonnen gevuld worden met Lachgas. Zodra de ballonnen gevuld zijn kan het feestje pas echt beginnen!

€7.50

De Lachgas Taxi Latex XL Ballonnen Gekleurd Amsterdam

Stevige ballonnen

Lachgas ballonnen – 30 cm – 100 stuks

Bij elke bestelling die je plaatst, levert de Lachgastaxi van Amsterdam en omstreken GRATIS stevige ballonnen. Heb je een feestje en wil je groots uitpakken met veel personen? Dan is het te begrijpen dat je groot wil inslaan met Lachgas ballonnen. Of misschien wil je voorzien zijn van een extra voorraad ballonnen, dat kan natuurlijk ook. Om deze redenen worden daarom hier ook stevige ballonnen verkocht, verpakt in een zak van 100 stuks.

Lachgas Patronen bestellen in Amsterdam

Nog niet klaar met feesten? Bestel je Lachgas Patronen hier. Bel of WhatsApp de bestellijn voor je bestelling. 24/7 levering in heel Amsterdam en omstreken! Hoe meer je afneemt, hoe voordeliger. Gas erop!

Logo Lachgastaxi Amsterdam Wit

Betrouwbaar, snel en altijd bereikbaar!