Lachgas Accessoires Amsterdam

€20

Geluidsdemper

Lachgas geluidsdemper

Alleen bij aankoop van een Lachgas Tank! Met behulp van een Lachgas geluidsdemper kan je gemakkelijk jouw Lachgas tank gebruiken. Zeer gebruiksvriendelijk voor het vullen van Lachgas ballonnen! Draai deze op de tank en draai vervolgens de kraan open. De kraan laat Gas vrij zodra je deze beweegt. De geluidsdemper is gemakkelijk aan te brengen op de Lachgas Cilinder door de schroefdaad waarmee deze vastgedraaid wordt. Een groot voordeel hiervan is dat het geluid van de Tank wordt gereduceerd. Hiermee voorkom je geluidsoverlast! Heb je een horeca gelegenheid? Neem dan gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

€120

De Lachgas Taxi - Lachgas Spuitsysteem Spuitpistool

Praktisch vulsysteem

Lachgas spuitsysteem – Spuitpistool

Met behulp van een compleet spuitsysteem kan je gemakkelijk ballonnen met Lachgas vullen. Dit vulsysteem met pistool is eenvoudig aan te sluiten met een koppelstuk aan de fles. Erg handig en onmisbaar voor in de horeca zoals shisha lounges, clubs en cafés. Lachgastaxi Amsterdam levert uitsluitend kwalitatieve, goedgekeurde spuitsystemen en kan je op deze manier een goede dienst bewijzen. Het gebruik van een spuitsysteem is erg handig tijdens drukke momenten wanneer je de ballonnen sneller wil vullen. Vooral handig voor het gebruik van grotere Lachgas Cilinders. Heb je een horeca gelegenheid? Neem dan gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

€7.50

De Lachgas Taxi Latex XL Ballonnen Gekleurd Amsterdam

Stevige ballonnen

Lachgas ballonnen – 30 cm – 100 stuks

Bij elke bestelling die je plaatst, levert de Lachgastaxi van Amsterdam en omstreken GRATIS stevige ballonnen. Heb je een feestje en wil je groots uitpakken met veel personen? Dan is het te begrijpen dat je groot wil inslaan met Lachgas ballonnen. Of misschien wil je voorzien zijn van een extra voorraad ballonnen, dat kan natuurlijk ook. Om deze redenen worden daarom hier ook stevige ballonnen verkocht, verpakt in een zak van 100 stuks.

€10

De Lachgas Taxi Latex XL Ballonnen Zwart Amsterdam

Zwarte ballonnen

Grote Lachgas ballonnen – 30 cm – 100 stuks

Lachgastaxi Amsterdam levert GRATIS grote en stevige Lachgas ballonnen als je een bestelling plaatst. In combinatie met Lachgas Tanks is het wel altijd handig om groots in te slaan met ballonnen. Zo weet je zeker dat iedereen straks voorzien is van schone grote ballonnen. Vooral handig op feestjes met meerdere personen. De Lachgastaxi verkoopt een zak grote Zwarte ballonnen met 100 stuks. Altijd handig!

Lachgas Accessoires bestellen in Amsterdam

Heb jij een horecaonderneming? Dan mogen de Lachgas accessoires absoluut niet ontbreken! Lachgastaxi Amsterdam levert in dit geval door heel Nederland! Hoe meer je afneemt, des te voordeliger de prijs. Voor een offerte kun je het best contact opnemen d.m.v het contactformulier.

Logo Lachgastaxi Amsterdam Wit

Betrouwbaar, snel en altijd bereikbaar!