Lachgas Accessoires Amsterdam

€7.50

De Lachgas Taxi - Grote lachgas ballonnen

Grote ballonnen

Grote lachgas ballonnen – 30 cm – 100 stuks

Bij elke bestelling die u bij ons doet levert De Lachgastaxi in Amsterdam en omstreken gratis grote stevige ballonnen. Heeft u een feestje en wilt u groots uitpakken met veel personen? Dan begrijpen wij dat u groot wil inslaan met lachgas ballonnen. Of misschien wilt u voorzien zijn van een voorraad ballonnen, dat kan ook. Wij verkopen daarom ook grote ballonnen verpakt in een zak van 100 stuks.

€120

De Lachgas Taxi - Lachgas Spuitsysteem Spuitpistool

Praktisch vulsysteem

Lachgas spuitsysteem – Spuitpistool

Met behulp van een compleet spuitsysteem kunt u gemakkelijk uw ballonnen met lachgas vullen. Dit vulsysteem met pistool is eenvoudig aan te sluiten met een koppelstuk aan de fles. Erg handig en onmisbaar voor in de horeca zoals shisha lounges, clubs en cafés. Wij leveren uitsluitend kwalitatieve, goedgekeurde spuitsystemen en kunnen u zo een goede dienst bewijzen. Het gebruik van een spuitsysteem is erg handig tijdens drukke momenten wanneer u de ballonnen sneller wilt vullen. Vooral handig voor het gebruik van grotere lachgas cilinders. Heeft u een horeca gelegenheid? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

€30

De Lachgas Taxi Amsterdam - Favicon

Geluidsdemper

Lachgas geluidsdemper

Alleen bij aankoop van een lachgas tank! Met behulp van een lachgas geluidsdemper kunt u gemakkelijk uw lachgas tank gebruiken. Zeer gebruiksvriendelijk voor het vullen van lachgas ballonnen! Draai deze op de tank en draai vervolgens de kraan open. De kraan laat gas vrij zodra u deze beweegt. De geluidsdemper is gemakkelijk aan te brengen op de lachgas cilinder door de schroefdaad waarmee deze vastgedraaid wordt. Een groot voordeel hiervan is dat het geluid van de tank wordt gereduceerd. Hiermee voorkomt u geluidsoverlast! Heeft u een horeca gelegenheid? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

€7.50

De Lachgas Taxi - Stevige Losse Lachgas Ballonnen

Stevige ballonnen

Stevige lachgas ballonnen – 30 cm – 100 stuks

Wij leveren gratis grote stevige lachgas ballonnen in Amsterdam en omstreken als u een bestelling bij ons doet. In combinatie met lachgas tanks is het wel altijd handig om groots in te slaan met ballonnen. Zo weet u zeker dat iedereen voorzien is van schone grote ballonnen. Vooral handig bij feestjes met meerdere personen. De Lachgastaxi verkoopt een zak stevige ballonnen met 100 stuks. Altijd handig!

Lachgas Accessoires bestellen in Amsterdam

Heb jij een horecaonderneming? Dan mogen de lachgas accessoires absoluut niet ontbreken! De Lachgastaxi levert in dit geval door heel Nederland! Hoe meer je afneemt, des te voordeliger de prijs. Voor een offerte kun je het best contact opnemen met ons d.m.v het contactformulier.

× Wat wil je vandaag bestellen?

Vertrouwd, snel en altijd bereikbaar!